Basket
13:07 | 14 juni 2021

Jottis nya roll i klubben – blir sportchef på ungdomssidan

Köping Stars forne head coach Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis tillträder som klubbens sportchef för ungdomssidan.

Coach Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis blir nu sportchef på ungdomssidan. Foto: Björn Blomgren/arkiv

På måndagen stod det klart att Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis får en fortsatt stor roll i Köping Baskets verksamhet, i ett pressmeddelande berättar Köping Basket att ”Jotti” blir klubbens Sportchef Ungdom.

– Det är med mycket stor glädje styrelsen har kommit överens med “Jotti” i en ny och mycket viktig roll, säger klubbens ordförande Kjell Johansson.

Klubben skriver i pressmeddelandet att det är nästa steg i utvecklingen och en viktig pusselbit för Köping Basket 2.0.

– Det här garanterar klubbens fortsatta satsning på utveckling av barn- och ungdomsbasketen. Såväl spelare som ledare kommer förhoppningsvis gynnas av det här, säger Kjell Johansson och fortsätter:

– Klubben kommer ha en sportchef med enormt basketkunnande som garant för utveckling och tillväxt av unga basketspelare i Köping. Hans kunskaper, erfarenhet och hjärta för klubben tillsammans med klubbens ungdomstränare kommer att erbjuda en riktigt god miljö för alla basketspelande ungdomar.

Tomas Bandh, vice ordförande och ledare för ungdomssektionen, är även han nöjd med överenskommelsen.

– “Jotti” har allt en ungdomssektion kan önska sig. Han vet vad som krävs för att få fram nya talanger på högsta nivån men samtidigt vet han även hur viktigt det är att hålla träningar för alla nivåer och åldrar, säger Bandh. Nu kan vi i klubben fortsatt se fram mot den påbörjade och viktiga utvecklingen hos alla våra ledare och coacher. Med “Jotti” vid rodret kommer organisationen stärkas markant i ungdomssektionen, säger Bandh.

Nikolaidis ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Jag ser fram emot att få vara delaktig och se ungdomar utvecklas, säger han. Och att få göra det tillsammans med alla fantastiska ledare och tränare i Köping Basket.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-