Ishockey
19:53 | 23 oktober 2021

Köping HC åkte på stor förlust mot Borlänge: ”Vi kommer köra över Eskilstuna”

Det går tufft för Köping i inledningen av Hockeyettan Västra. Under lördagen spelade man mot Borlänge HC.

Köping Hockey. Foto: David Eriksson

Under lördagen spelades det match mellan Köping HC och Borlänge HF. En tuff match där Köping inte riktigt kunde mäta sig med Borlänge som tog en rejäl stor seger.

Det började snabbt Borlänge tog ledningen redan efter 14 sekunder spel. Borlänge skulle dessutom göra 0-2 och 0-3. Då bestämde Köping att ta en timeout. Oscar Svensson som startade i Köpings-kassen byttes ut och in kom Jonas Eneroth. Köping drog på sig en utvisning som skulle innebära mål för Borlänge. Innan första perioden var över hade Borlänge en 0-5 ledning.

Köping reducerar dock snabbt in i andra perioden till 1-5 signerat av Lucas Gustavsson. Men Borlänge hade kommandot och gjorde 1-6, 1-7 och 1-8. Innan mitten perioden var över.

Det skulle dröja långt in i sista perioden innan Eric Eljas skulle få reducera till 2-8 till Köping. Vilket även var Erics första mål för säsongen. Matchen slutade 2-8 till Borlänge.

– Det är en match där vi är väldigt bleka. Borlänge kopplar kommandot direkt och har det i 60 minuter, säger Johan Hellström om matchen.

Det är bottenmöte i nästa omgång av Hockeyettan Västra. Då Köping åker till Eskilstuna. Johan har bara en sak att säga om den matchen.

– Vi kommer köra över Eskilstuna.

Matchstatistik: Köping HC – Borlänge HF 2-8 (0-5, 1-3, 1-0)

Skott: 18-45 (4-16, 6-13, 8-16)

Utvisningsminuter: Köping HC 4×2, Borlänge HF 2×2

Målskyttar KHC: Lucas Gustavsson och Eric Eljas

Publik: 110

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-