Valskog
06:16 | 20 april 2021

Skadegörelse vid förskola i Valskog

Någon form av föremål kastades på ett fönster.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Någon gång mellan kvällen den 16 och eftermiddagen den 17 april inträffade skadegörelse vid förskolan Frida på Dammvägen i Valskog. Enligt polisanmälan har någon form av föremål kastats på en fönsterruta. Detta resulterade i sprickor i glaset. Skadans uppskattade värde är 10 000 kronor.

Polisen har fått in ytterligare en anmälan gällande skadegörelse i Valskog, men denna gång på en bil. Tidigt på morgonen den 17 april upptäcktes det att en okänd gärningsman hade gått på biltaket och motorhuven på en bil som stod parkerad på Bergsgatan. På motorhuven fanns även repor. Det uppskattade värdet på skadorna är 3 000 kronor.

Fler polisanmälningar:

• Under natten till 16 april stals två cyklar från en adress på Fågelvägen i Köping. Cyklarna, två mountainbikes, stod på verandan till adressen och var fastlåsta när de försvann. En av cyklarna värderas till 3 000 kronor.

• Vid 19-tiden den 16 april inträffade skadegörelse vid en adress på Esplanadan i Köping. Målsägande hörde en smäll och upptäckte senare ett hål i en fönsterruta. Hur hålet uppstått är oklart.

• Någon gång mellan kvällen den 16 och förmiddagen den 17 april stals en katalysator från en Toyota som stod parkerad på Tunadalsparkeringen i Köping. Det finns inga iakttagelser kring händelsen, men en anmälan om stöld har upprättats.

 

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-