DEBATT
10:36 | 1 juli 2022

Vi socialdemokrater lyssnar!

Som ett slutligt svar i debatten om ”handslag” vill Socialdemokraterna se till att Köping är en attraktiv arbetsgivare och en attraktiv kommun att bedriva företagande i.

Per Ågren

”Vi socialdemokrater kommer att verka för lösningar på de utmaningar som Köping står inför, både som arbetsgivare och som en kommun som lockar företag. Detta tror vi bäst görs i dialog med arbetsmarknadens parter.

Vi kan tyvärr inte styra tillgången på kompetent, behörig personal inom alla yrkesgrupper, men vi kan försöka göra våra arbetsplatser
attraktiva, och genom det locka rätta kompetenser.

Att då hitta olika lösningar för att komma framåt ser vi inte som något konstigt. Vi pekar tydligt ut vad vi vill göra i vårt handlingsprogram för mandatperioden, men det står inte uttryckligen hur vi ska göra det. Men tro oss. Vi socialdemokrater kommer alltid att jobba för att förbättra och utveckla Köping.

En röst på Socialdemokraterna 11 september kommer vara en röst på utveckling och framåtanda, för vi vet att vi kan göra Köping ännu bättre. Socialdemokraterna i Köping.”

Per Ågren
Valledare/Facklig-politisk ansvarig
IF Metall Mälardalen Avd 16

Tidigare inlägg:
Lyssna på alla fackliga krav 
Bra arbetsmiljö gynnar alla
Värna väljarna – inte särintressen


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-