kungsör
15:02 | 10 maj 2016

Fina insatser av regionsförare i South Swedish Rally

MOTORSPORT Låg länge med i täten av tävlingen.Under helgen avgjordes South Swedish Rally i Karlskrona. Med från trakten fanns både kartläsaren Andreas Johansson från Kungsör samt arbogaduon Fredrik Alsdal och Morgan Vädel. För de två sistnämnda så slutade det hela med en sjätteplats i klassen Trimmat 4WD.

För Andreas Johansson som är kartläsare åt göteborgaren Mattias Adielsson så blev det en okej tävling. De tävlade i samma klass som Fredrik och Morgan men lyckades inte ta sig hela vägen i mål då motorn gav upp när endast 7 kilometer återstod av tävlingen.

– I det stora hela är jag mycket nöjd. Vi har satt väldigt bra tider och körningen har stämt mycket bra. Framförallt har vi haft roligt och hittat glädjen i att köra rally igen efter en tung tävling i England förra helgen, säger Mattias Adielsson i ett pressmeddelande.

Under helgen har det varit med i täten hela tiden och låg som bäst fyra.

– Vi är mycket nöjda med tävlingen och de tider som vi har lyckats med. Vi har nog gjort det bästa möjliga med denna Mitsubishi, de i klassen har ju betydligt vassare och modernare bilar så att vi inte riktigt skulle hänga med förstod vi innan start. Jag är mest nöjd med vår andra tid på SS 11 och tredje tiden på SS 8, de visar att vi kan hänga med i yttersta toppen i Rally-SM, avslutar Mattias Adielsson.

Deras nästa tävling kommer bli den fjärde deltävlingen i Brittiska Mästerskapen som äger rum under midsommarhelgen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-