Insänt
15:04 | 19 oktober 2023

Månadsmöte med SPF Seniorerna Aktiv

Modevisning på SPF Seniorerna Aktivs medlemsmöte 18 oktober.

Oktober månads medlemsmöte har i många år haft modevisning som tradition – och varför ändra ett vinnande koncept! Vi var över 120 medlemmar som fick se våra egna mannekänger visa höstens mode från de lokala affärerna POPS och &mood. Leif spelade lättsam musik när mannekängerna gick på catwalken, Sven-Erik var konferencier och Jeanette servade mannekängerna med de snabba ombytena. De två fina blomstersmyckningarna på scenen levererades från Bellis blomsterhandel.

Efter modevisningen var det dags för kaffe och smörgås som klubbmästeriet hade förberett. Därefter följde medlemsinformation och ordförande inledde med att meddela att föreningens postadress har ändrats till Norra Vikingagatan 3 (samma som besöksadressen). Friskvårdssektionen informerade om nytt studiebesök och att höstvandring kommer att ske den 11 november. Resesektionen informerade om kommande resor. Klubbmästaren Ronnie eftersökte ägare till kvarglömda saker och påminde om att skriva upp sig på lista för att delta i månadsmöte den 13 december, då det serveras tomtegröt och skinksmörgås.

Mötet avslutades med lotteridragning och därefter tackade ordförande alla som hjälpt till under dagen samt alla deltagare som hälsades välkomna tillbaka till nästa månadsmöte den 15 november, då Bo Senter underhåller och Andreas Alsén informerar om säkerhetsfrågor.

Text: Margaretha Jurstrand
Foto: Inger Kåberg Johansson


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-