Insänt
08:42 | 28 augusti 2023

PRO Kungsörs traditionella grillfest i Lockmora

Föreningen fick fint väder under firandet den 23 augusti.

Grillfesten har blivit tradition sen starten för över tio år sedan. Grillmästare var Lasse Söderlund, nu med ny gasolgrill och därmed bättre arbetsmiljö. Festkommiténs Roffe Lindgren hälsade alla välkomna till baksidan av stenlagårn.

Det blev först en kulturtipspromenad med kluriga frågor. Sen var hamburgarna färdiga med tillbehör. Lasses medhjälpare Monika Söderlund och Bissan Wigren/Lautaoja jobbade på så att alla fick sin mat. Sen blev det info om resor 22/10 musikalen Moulin Rouge. Två adventsresor, en till Ljusnarsbergs Kyrka med julbord ocg en till kyrkokonsert i Stockholm med Ålandsresa.

Nu startar många verksamheter: 5/9 seniordans på Tallis, 7/9 Bridge i Klockargården, nystart av Canasta 14/9 i Klockargården, badet 18/9 i Badhuset. Nästa medlemsmöte 12/9 på Tallåsgården med underhållning av Durazellerna. Grillfesten avslutades med kaffe och redovisning av tipsrundan och lottdragning. En trevlig eftermiddag tyckte många.

Text och bild: Roffe Lindgren, PRO Kungsör


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-