Hästsport
15:18 | 12 juli 2016

Regional hopptävling anordnades i helgen

I helgen anordnade Köping Ridklubb den regionala tävlingen ”Sommarmeeting”. Klubben skördade själva stora framgångar och tävlingen bjöd på ovanligt resultat.

Köping ridklubb inledde bra redan på fredagens hoppning, Amanda Dahlin Abelli på Justicia af Hagalund vann 1m klassen, följt av Frida Hedberg med Cenny på tredje plats.

Lördagen stod för fler framgångar när samma Frida Hedberg tar förstaplatsen återigen i 1m klassen tätt följt av klubbkamraten Ida Zarins som hoppade in på en andraplats.

Under söndagen kröntes klubbens framgångar då tre av hemmaekipagen delade första platsen i den sista upplagan av 1m klassen. Alla tre noterades för 0 fel i såväl fas ett som två och klockades för samma tid, 22,70.

Det är mycket ovanligt att något sådan sker, samma tider och helt utan fel på tre ryttare i samma tävling.

– Sannolikheten att tre ekipage går i mål på exakt samma tid är inte stor, och så vitt jag vet har det aldrig tidigare hänt i tävlingar på Köpings Ridklubb säger Tjoppe Johansson veteran inom klubben.

De var klubbkompisarna Frida Hedberg, Amanda Dahlin Abelli och Ida Zarins som återigen tog medalj genom att lyckas med bedriften.

Tävlingen bjöd på fina resultat från fler av klubbens ryttare. Fullständiga resultat finns att ta del av på Equipe online.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-