Ishockey
13:22 | 31 mars 2021

Lagkaptenen och egna produkten förlänger med IFK Arboga

Två viktiga pusselbitar på plats i lagbygget.

Lagkaptenen Oscar Onsmar förlänger sitt kontrakt med IFK Arboga. Foto: IFK Arboga

IFK Arboga fick knappt inleda den gångna säsongen i Hockeytvåan innan pandemin satte stopp för fortsatt spel. Nu gör sig klubben redo för spel i höst genom att förlänga med två backar.

Först ut är lagkaptenen Oscar Onsmar som skrivit på för nästa säsong med option på ytterligare ett år. 22-åringen med Malmö Redhawks som moderklubb skrev på för Arboga inför säsongen 2018/2019.

”Kapten förra säsongen och en riktig klippa på och utanför isen. Onsmar har en stor erfarenhet och har spelat på en hög nivå. En ytterligare viktig stomme i detta lag! Skånepågen börjar dessutom göra sig mer och mer förstådd trots sitt ursprung”, skriver IFK Arboga i ett pressmeddelande.

– En back som inger trygghet i laget. En som man alltid kan lita på och som ger sitt yttersta. Viktig förlängning och nu börjar backsidan se riktigt lovande ut, kommenterar Arbogas sportgrupp.

Den andre backen som förlänger är egna produkten Calle Haglind. 25-åringen har, förutom avstickare till Linden och Kungsör, varit klubben trogen hela sin karriär och har nu skrivit på för kommande säsong.

”Han står för en lång och trogen karriär i IFK och dessutom egen produkt. Något vi vill bygga på i föreningen. Calle är en rutinerad back som spelat de flesta nivåerna. Han tillför mycket både på och utanför isen. En viktig stomme i detta lag”, skriver klubben i pressmeddelandet.

– En spelare som sätter laget i första rummet. Användbar och anpassningbar på många sätt i truppen och spelet. En bra kille med arbogahjärta är ett stort plus, kommenterar IFK Arbogas sportgrupp om Calle Haglind.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-