Hallstahammar
13:43 | 20 maj 2021

Grundskolan i Hallstahammars kommun kan vinna fint pris

Är nominerad till Guldtrappan 2021.

Foto: Pixabay

I veckan avslöjade Hallstahammars kommun att kommunens grundskoleverksamhet är nominerad till Guldtrappan 2021, en kvalitetsutmärkelse för kommuner och skolhuvudmän som ligger i framkant när det gäller skolutveckling i en digital samtid.

Utmärkelsens främsta syfte är att uppmärksamma och belysa erfarenheter från skolhuvudmän som arbetar långsiktigt och strategiskt för kunskapsutveckling, samarbete och personlig utveckling med hjälp av digitalisering.

– Det pågår ett intensivt digitaliseringsarbete på våra skolor i Hallstahammar med stöd av våra IT-pedagoger som finns på alla våra skolor. Alla elever från årskurs 4–9 har tillgång till ett digitalt verktyg och vi har digitala läromedel i många ämnen och i många årskurser. Digitaliseringen är en av de allra viktigaste frågorna för att skapa en modern och likvärdig skola. Vägen dit går genom att öka lärarnas och elevernas digitala kompetens, så att förståelsen om de digitala verktygen gör att de tas i bruk som den kunskapsförstärkare de kan vara, säger Anna Landehag, tillförordnad skolchef i Hallstahammars kommun.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-