Surahammar
12:11 | 16 juni 2017

Han blev årets företagare i Surahammar

"En mycket god förebild och ambassadör för det lokala företagandet".

Peter Paunovic, ledamot i Företagarna Mälardalen, tillsammans med vinnaren Josef Sirugo. FOTO: Företagarna Mälardalen

Under fredagen stod det klart att Josef Sirugo, från Sura Bemanning AB, tilldelades priset som årets företagare 2017 i Surahammar.

Företagarnas Peter Paunovic delade ut priset till en glad och rörd Sirugo. Han går nu vidare till regionfinalen i september och tävlar vidare om titeln Årets Företagare Västmanland 2017.

Motiveringen lyder:

“I ett allt hårdare samhällsklimat där många människor ställs i utanförskap har Årets Företagare gett ungdomar en chans att komma vidare ut i arbete, till riktiga jobb inom den privata sektorn. Med varmt hjärta och ett stort socialt engagemang har han byggt förtroende hos det lokala näringslivet och lyckats skapa många nya arbetstillfällen, där åtskilliga ungdomar har fått bra start och en väg in. Årets Företagare har genom sitt ledarskap bevisat att det går att kombinera samhällsnytta med privat företagande på ett kreativt sätt. Josef Sirugo är en mycket god förebild och ambassadör för det lokala företagandet i Surahammars kommun med företaget Sura Bemanning AB och tilldelas utmärkelsen som Årets Företagare Surahammar 2017!

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-