Västra Mälardalen
08:43 | 13 augusti 2021

Barnvagn, moped och husvagn har stulits i regionen

Polisen har fått in flera nya anmälningar.

Foto: David Eriksson/arkiv

De senaste dagarna har polisen fått in flera nya anmälningar gällande skadegörelse och stöld i regionen. Bland annat har en barnvagn, en moped och en husvagn anmälts stulna.

  • Den stulna husvagnen stod parkerad vid sidan av vägen på Östra Nygatan i Arboga. En eller flera okända gärningsmän har stulit husvagnen någon gång mellan måndag och onsdag. Husvagnen, som är av fabrikatet Sprite, är nu efterlyst.
  • På Kvarngatan i Köping har en okänd gärningsman stulit en barnvagn som stod låst i ett gemensamt förråd. Barnvagnen är svart och av märket Trille. Stölden skedde mellan onsdag och torsdag.
  • Mellan onsdag och torsdag stals även en moped som stod låst och parkerad på en tomt på Östanåsgatan i Köping. Gärningsmannen har klippt upp låset till mopeden. Mopeden är av märket Kymco och är nu efterlyst i vägtrafikregistret.
  • På Kristinelundsvägen i Köping har en okänd gärningsman orsakat skador på en bil. Bakrutan har fått en smäll så att den är full av sprickor. Under rutan är det också repor i lacken. Skadegörelsen skedde någon gång mellan tisdag och torsdag.
  • Mellan tisdag och onsdag har Nibbleskolan i Köping drabbats av skadegörelse. Någon eller några har klottrat med röd sprayfärg på entrédörrarna till matsalen samt på byggnadens trä- respektive tegelfasad.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-