Arboga
06:09 | 27 april 2021

Drivmedel och verktyg stals vid inbrott i lada

Bland annat saknas runt 800 liter diesel.

Foto: David Eriksson/arkiv

Polisen har fått in en anmälan om ett inbrott från en adress vid Tveta mellan Medåker och Himmeta. Enligt anmälan har brottet skett mellan den 1 november 2020 och när det upptäcktes den 24 april.  Där har en okänd gärningsman på okänt sätt tagit sig in i en lada.

Från ladan stals runt 800 liter diesel, en verktygslåda samt olika verktyg. Det totala värdet på stöldgodset uppskattas till 19 600 kronor. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, men det finns i nuläget inga iakttagelser.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång under dagen den 23 april blev en avställd bil parkerad på Redaregatan i Köping länsad. En okänd gärningsman stal båda registreringsskyltarna från bilen, två framskärmar, motorhuven, bakluckan, två fönsterhissar och frontplåten. Polisen har upprättat en anmälan gällande egenmäktigt förfarande (stölden av registreringsskyltarna) och stöld.
  • Polisen har fått in tre anmälningar där katalysatorer stulits från bilar. På Majtunavägen i Köping stals katalysator från en Toyota någon gång mellan den 17 och 21 april. På Kihlmansgatan i Köping stals katalysator från en Opel någon gång mellan den 20 och 21 april. Den tredje katalysatorstölden skedde från en Toyota på Ljungstigen i Arboga någon gång mellan den 21 och 24 april.
  • Vid 01.40 under natten till söndagen, den 25 april, stoppades en personbil av en polispatrull på Nibblesbackevägen i Köping. Föraren, en man i 20-årsåldern, påvisade tecken på narkotikapåverkan. Han togs därför med till polisstationen för kroppsbesiktning och förhör innan han släpptes på fri fot. Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.
  • Någon gång mellan den 1 november 2020 och den 24 april har det skett ett inbrott i ett fritidshus vid Holmen utanför Kolsva där ett fönster hittades uppbrutet. Tjuven eller tjuvarna har enligt anmälan stulit en såg, en hyvel samt en mjölkkanna. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.
  • På Parkvägen i Kolsva tände någon eller några på tre stycken soptunnor och satte eld på en lampa. Detta skedde någon gång mellan den 23 och 24 april i närheten av Malmabadet. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-