Köping
05:47 | 5 augusti 2022

Gräsklippare stals i Köping

Maskinen värderas till tusentals kronor.

En gräsklippare har rapporterats stulen i Köping. Foto: Pixabay

Någon gång mellan den 27 juli och 2 augusti stals en gräsklippare från en privat tomt på Ågärdsgatan i Köping. Gräsklipparen är av fabrikatet Husqvarna och värderad till 4 990 kronor.

Hur stölden ska ha gått till framkommer inte och polisen har i nuläget ingen misstänkt. Händelsen rubriceras som stöld.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång under tidsperioden 30 juli till 3 augusti skedde ett inbrott i ett vindsförråd på Furuvägen i Köping. Enligt anmälan har en okänd gärningsman på okänt sätt brutit sig in i förrådetoch stulit gods. Vad som stulits är för närvarande oklart.
  • En personbil parkerad på Pungbovägen i Köping utsattes för skadegörelse någon gång mellan 18.00 i måndags och 17.00 i tisdags. I anmälan står det att en okänd gärningsman har repat hela vänster sida på personbilen.
  • Under sena kvällen eller natten mellan tisdag och onsdag stals fronten från en Volvo som stod parkerad på Österled i Arboga. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet som rubriceras som tillgrepp från personbil.
  • En cykel som stod på Kapellgatan i Arboga stals under dagen i onsdags. Enligt anmälan rör det sig om en cykel av fabrikatet Crescent till okänt värde.
  • En annan cykel stals på Fredsgatan i Kungsör någon gång mellan 17.00 i måndags och 07.00 i tisdags. Enligt anmälan är cykeln av fabrikatet Merida och värderad till 2 000 kronor.
  • En okänd gärningsman stal fronten från en Volvo som stod parkerad på Södra Kyrkogatan i Kungsör, enligt en anmälan till polisen. Stölden ska ha skett sent på tisdagskvällen. Händelsen rubriceras som tillgrepp från personbil.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-