Köping
05:37 | 20 oktober 2021

Över tio kilo kött stals från matvarubutik i Köping

Två personer plockade på sig varor och gick utan att betala.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Vid 13-tiden i söndags, den 17 oktober, gick två personer in på Coop på Östanåsgatan i Köping. Enligt anmälan till polisen tog de sig till köttdisken och plockade på sig kött innan de lämnade utan att betala för sig. Köttet, som uppges vara högrev och nötstek, vägde totalt 10,93 kilo och värderas till 1 080 kronor.

Hela händelseförloppet ska ha finnas på övervakningsfilm och polisen ska nu utreda detta vidare. En anmälan om ringa stöld har upprättats.

Fler polisanmälningar: 

  • Någon gång mellan den 14 och 18 oktober har en okänd gärningsperson stulit en målsägares cykelkorg. Detta ska ha skett på Virgatan i Köping. Utöver stölden av korgen ska gärningspersonen även ha orsakat skada på cykeln genom att ha dragit bort kjolskydden från cykeln och sen lämnat dessa på golvet. Enligt anmälan stod cykeln i ett låst källarförråd och målsägaren kunde inte se några tecken på inbrott.
  • Under dagen i måndags, mellan klockan 07.20 och 14.50, inträffade ett inbrott på Nyckelbergsvägen i Köping. En okänd gärningsperson har på okänt sätt förstört en fönsterruta och därefter tagit sig in i en fastighet där gods stals. Vad det rör sig om för gods är i nuläget oklart. En anmälan gällande inbrottsstöld har upprättats.
  • I torsdags förra veckan, den 14 oktober, stals krämer från ett apotek på Bruksgatan i Kolsva. Det var under fredagsmorgonen som personal upptäckte att att det var tomt på platsen där krämer ska stå. Enligt anmälan var två män där under torsdagen och den ena frågade på engelska efter smärtstillande. Männen ska sen ha lämnat butiken tillsammans. Enligt anmälaren så är det samma män som fångades på övervakningsfilm från ett apotek i Köping där det försvann samma typ av varor vid 15-tiden i torsdags.
  • I lördags, den 16 oktober, blev en person av med sin rullator som stod innanför en port på Skolgatan i Kungsör. Enligt målsägaren krävs en kod för att ta sig in genom porten. En anmälan om stöld har upprättats, men i nuläget finns inga iakttagelser kring händelsen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-