Insänt
11:57 | 10 mars 2021

PRO Arboga firade Internationella kvinno­dagen

PRO Arboga bjöd in Louise Jeurling, Anita Andersson, Sandra Öberg och Elisabeth Leijon Karlsson från Arboga bibliotek för att få tips på litteratur om kvinnoliv.

Louise Jeurling, Anita Andersson, Elisabeth Leijon Karlsson samt Sandra Öberg tipsar om litteratur på Internationella kvinnodagen. Foto: Margareta Engström Nöstdal

Sexton böcker av olika genrer, tidsåldrar och stilar presenterades. På PRO Arbogas hemsida, pro.se/arboga, finns en länk till programmet samt en lista med de böcker som presenterats.

Sändningen är en del av projektet Livsglädje på äldre dar som syftar till att ge inspiration och minska ensamhet bland äldre. Information om programmen som sänts tidigare finns på hemsidan där även datum för nästa sändning, som planeras i slutet av mars, kommer att finnas.

Litteraturen är en viktig källa till kunskap och bildning, och böcker kan läsas på olika sätt. Det gäller att hitta den form som man trivs med. Vanligtvis tänker man på att gå till biblioteket för att låna hem en bok, men den kan oftast även laddas ner för att läsa på dator eller padda. Alternativt kan man ”läsa med öronen” d.v.s. låna boken som en ljudbok för att lyssna på. Kontakta biblioteket för hjälp att komma igång!

Margareta Engström Nöstdal

 


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-