Köping
10:41 | 5 maj 2021

Flertalet inbrott har polisanmälts i Köping

Okända gärningsmän har tagit sig in i förråd och garage.

OBS! Detta är en genrebild. Foto: David Eriksson/arkiv

Polisen i Köping har fått in fem separata anmälningar gällande inbrott i Köping:

  • Någon gång mellan den 3 och 4 april har en okänd gärningsman brutit upp hänglåset till ett källarförråd på Odensvivägen. Från förrådet stals en domkraft. Polisen har även fått in en till anmälan från en annan adress på Odensvivägen. Under samma tidsperiod tog sig någon i ett förråd genom att skruva bort dörren. Enligt den anmälan stals gods, men vilken typ av gods och hur mycket framgår inte.
  • Under samma tidsperiod, 3-4 april, bröt sig någon in i ett förråd Tunadalsgatan. Tjuven tog sig in genom att klippa av bygeln till förrådet. Det var stökigt i förrådet efter inbrottet, men anmälaren kunde se att tjuven hade skurit upp klädpåsar. Det är i nuläget oklart om något har stulits.
  • Någon gång mellan den 30 april och 3 maj skedde ett inbrott i ett källarförråd på Mariebergsgatan. Anmälaren upptäckte att låset till förrådet var avklippt. Från förrådet saknades två jackor till okänt värde samt ett samlarobjekt värderat till 800 kronor.
  • Mellan den 4 och 5 maj har en okänd gärningsman brutit upp en garageport på Tunadalsgatan. Enligt anmälan är det oklart om något har stulits.

Polisen har även fått in en anmälan om ett inbrott i ett källarförråd på Trädgårdsgatan i Arboga. I det fallet ska flera saker ha stulits ur förrådet, men det framgår inte vad som stulits.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-