köping
16:08 | 27 december 2015

Seriekrock på E18

En person förd till sjukhus. Fem bilar inblandade i kökrock.

Det skall ha inträffat en seriekrock vid Skoftesta utanför Köping i riktning mot Stockholm. Enligt larmet skall fem fordon vara inblandade. Larmet inkom strax innan klockan 17.00. Räddningsenheter är på väg till platsen.

(UPPDATERAT 17.28)
Enligt Länskommunikationscentralen i Västerås försöker polisen just nu att ta sig till platsen. Det hela ska ha skett precis nordöst om trafikplats Strö och det kan eventuellt gälla bägge färdriktningar.

(UPPDATERAT 18.13)
Polisen bekräftar att det ska ha skett två olika olyckor i olika färdriktningar nordöst om trafikplats Strö. En person skall hittills ha blivit förd till sjukhus med okända skador.

(UPPDATERAT 19.20)

Matilda Isaksson på Länskommunikationscentralen i Västerås uppdaterat nu vad som skett vid de två olyckorna. Vid olyckan i västlig riktning förekom inga personskador. I den i östlig riktning var fem personbilar inblandade i en kökrock. En person bromsade hastigt varpå bilarna bakom körde in i varandra. En person fördes till sjukhus för att se över eventuella skador. Två bilar bärgades från platsen. Polisen kommer att upprätta en anmälan för att utresa olyckan.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-