Basket
12:32 | 17 november 2020

Stars jagar andra raka segern

Tränare Nikolaidis om kvällens motstånd: "Vi vill gärna ha Umeå efter oss i tabellen".

Foto: Michaela Ericzén

I lördags bröt Köping Stars lagets fyra matcher långa förlustrad vid segern över Fryshuset. På tisdagskvällen hoppas laget bygga vidare på det när Umeå kommer på besök till Karlbergshallen. Ett Umeå som så här långt har två vinster och tre förluster på fem spelade matcher. Båda lagen står på fyra inspelade poäng inför matchen.

Umeå var på plats i Köping redan i söndags och har tränat i Karlbergshallen vid ett par tillfällen. Stars-tränaren Panagiotis “Jotti” Nikolaidis tror på en tuffare utmaning ikväll än den laget fick i lördags.

– Umeå är mer strukturerat och laget har mer spelsystem än vad vi mötte i matchen mot Fryshuset, säger “Jotti” till klubbens hemsida.

Stars-tränaren säger vidare att han hoppas på starkt skytte under tisdagskvällen samt att hans spelare fortsätter vara aggressiva.

– Vi vill gärna ha Umeå efter oss i tabellen.

Enligt klubben finns det vissa skavanker på ett par spelare inför matchen mot Umeå, men den enda som helt säkert inte kommer till spel är fortsatt Alexander Larsson.

Samtidigt berättar “Jotti” att laget gör allt de kan för att undvika coronaviruset. Bland annat genom att dra ner på spelarnas gymträning och vid dessa tillfällen försetta spelarna med munskydd.

– Smittan finns omkring oss men livet går vidare. Men vi måste vara försiktiga, säger ”Jotti”.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-