Basket
14:46 | 15 oktober 2021

Stars tar sig an topplaget

På fredagskvällen ställs Köping Stars mot Jämtland Basket som vunnit sina fyra första matcher.

Jordan Giles. Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Jämtland Basket är inte bara det just nu formstarkaste laget i SBL med sina fyra raka segrar, det är även coach Gehrkes forna klubb som han coachade fram till säsongen 2019/20. På fredagskvällen är det just Jämtland som står för motståndet inför en förväntad storpublik.

– Det är mycket publik och det är högljutt, så våra killar måste verkligen vara beredda, säger Torbjörn Gehrke på Köping Stars hemsida.

Zane Martin. Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Zane Martin har inte följt med till Östersund utan återvänder hem till USA under lördagen. Klubben skriver på sin hemsida att pappersarbetet för att få ersättaren Liam O´Reilly spelklar pågår för fullt, men att det är högst osäkert om nyförvärvet kan medverka i kvällens match.

– Kan vi hålla nere Jämtlands skottprocent och samtidigt ta hand om returerna under vår egen korg, då är mycket vunnet, säger Gehrke och konstaterar att Jämtland i nuläget ligger cirka tre veckor framför alla andra lag i ligan.

För Köping Stars börjar bitarna falla på plats och Torbjörn Gehrke tycker att killarna i laget gör det bra.

– Varje match är också unik, och vi har chansen i alla matcher. Och vad kan vara roligare än att åka upp till Östersund och spela mot serieledarna?

Uppkast sker klockan 20.04 på fredagen.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-