Ishockey
08:53 | 10 maj 2021

Trotjänarna förlänger med Köping Hockey

Försvarsspelarna gör sig redo för sin åttonde respektive sjunde raka säsong i moderklubben.

Foto: Björn Blomgren/arkiv

Köping Hockey har förlängt kontraktet med lagkaptenen Marcus Viitanen samt presenterat två nyförvärv i Casper Åkesson och Viktor Burman. Under söndagen gick klubben ut med två nya kontraktsförlängningar. Den förste är rutinerade backen Martin Jörgensen som i höst gör sin sjunde raka säsong i Köping.

”Martin är en väldigt stor back som är nyttig i defensiven och är tung att möta för motståndarna. KHC är glada att försvarsgeneralen har valt att förlänga med moderklubben. ”Jugga” brukar ha en tongivande roll utanför isen och tala för gruppen och sätter alltid laget före jaget. En ledare såväl på isen som utanför”, skriver Köping Hockey på sin hemsida.

Martin Jörgensen. Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Den andre försvararen att förlänga är Emil Norstedt. ”Notan”, som han kallas, gör i höst sin åttonde raka säsong i KHC.

”Den skridskostarke backen har gjort över 200 division 1-matcher, ett imponerande facit. Notan är en viktig spelare att ha i laget och är en back med en mycket fin skridskoåkning som gillar att ta upp puck i banan. Trots sin fina skridskoåkning är han nog mest känd hos KHC- fansen för sitt fysiska spel över hela banan. Notan spelade med ett ökat självförtroende och tog ett stort kliv framåt i sin utveckling ifjol och blev en ledare på isen såväl utanför isen. KHC är glada att en sådan rutinerad spelare har valt att signera inför säsongen 21/22”, skriver Köping Hockey. 

Emil Norstedt. Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-