Innebandy
12:53 | 6 november 2021

VM IB föll under lördagen: ”Idag funkar inte någonting”

Omgång sju i damernas allsvenskan spelades under lördagen. Där Västra Mälardalen IB mötte Hagfors och åkte på en förlust.

Västra Mälardalen IB. Fotograf: Rasmus Forsström

Västra Mälardalen IB åkte på en förlust i den sjunde omgången i damernas Allsvenskan Västra. Där gästande Hagfors IF Uddeholm vann.

Gästerna skulle ta ledningen snabbt in i första perioden. Men VM skulle kvittera. Hagfors tog sedan ledningen igen innan första perioden var över.

Sex minuter in i andra perioden utökar Hagfors två gånger om. Det går snabbt mellan målen enbart 11 sekunder. VM tog en timeout. Innan andra perioden var över så utökar Hagfors till en säker ledning till 1-5.

I sista perioden utökade Hagfors till 1-6 via straff. Men VM IB vaknade till liv och skulle sätta igång spelet rejält. Man reducerar tre gånger om och är väldigt nära på att vända på hela matchen. Men det räckte inte hela vägen. Man förlorade med 4-6.

– Vi bjuder på den här förlusten, en eloge till Hagfors. De ville mycket mer än vad vi ville idag. Vi tar dock med oss sista delen av tredje här. Men idag funkar inte någonting. Då får vi resultatet emot oss, säger huvudtränaren Jimmy Gunnstedt efter matchen.

Matchstatistik: Västra Mälardalen IB – Hagfors IF Uddeholm 4-6 (1-2, 0-3, 3-1)

Målskyttar VM IB: Fanny Johansson, Tilde Forsberg (Straff), Emma Holgersson Bruhn

Publik: 105

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-