Kungsör
14:46 | 23 oktober 2023

Berusad man iförd endast kalsonger gick in i fel lägenheter

Polis fick lotsa hem mannen.

Vid 06.30-tiden i lördags morse vaknade en äldre kvinna på Frejgatan i Kungsör och gjorde en konstig upptäckt. Vid hennes sängkant satt nämligen en för henne okänd man.

Mannen, som visade sig vara i 30-årsåldern och endast var iförd ett par kalsonger, lämnade lägenheten men ska sen ha gått vidare till andra grannar och bland annat använt en toalett. Enligt polisens rapport från händelsen var mannen berusad och hade gått in i fel trapphus. En patrull lotsade mannen till rätt adress. Enligt polisen ville grannarna inte göra någon anmälan.

Fler polisiära händelser från den gångna helgen (20–22 oktober): 

  • Vid 13-tiden i fredags fick polisen hantera ett hot på en skola i Köping. Enligt rapporten från händelsen ska en elev ha lämnat skolan för att sedan komma tillbaka med något vasst föremål som eleven ska ha hotat personalen med. Efter händelsen upprättade polisen en anmälan till Socialtjänsten.
  • Personal på Systembolaget i Arboga kontaktade polisen vid 16-tiden i fredags efter att två personer ska stulit fyra flaskor med sprit inne i butiken. En patrull var på väg till platsen, men blev omprioriterade under färden dit. Polisen upprättade dock en anmälan gällande ringa stöld.
  • Vid 11-tiden i lördags ska ett vittne ha sett hur en man gjorde inbrott i container på Hagavägen i Kolbäck. När vittnet sa till mannen reagerade inbrottstjuven genom att misshandla vittnet, enligt polisens rapport. När en patrull kom till platsen möttes de av en person som sa att han nyligen haft ett inbrott. Vid kontroll av mannens tillhörigheter fann polisen att han hade med sig allt gods från inbrottet. Mannen misstänks nu för stöld och misshandel. Godset återlämnades till dess ägare.
  • Vid 02.30-tiden under natten till söndagen fick polisen in samtal om en vinglig färd på E18 utanför Köping. En patrull hittade den aktuella bilen och stoppade den. Föraren uppges ha blåst 0,66mg/l (ungefär 1,32 promille) i polisens sållningsinstrument. Föraren misstänks nu för grovt rattfylleri. Eftersom föraren var bedömdes som kraftigt berusad så blev personen även inlagd för tillnyktring.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-