Insänt
08:53 | 4 december 2023

Höstkväll på Björskogsskolan

Tända brasor, trevligt sällskap och en tindrande kväll.

Spåret.

I torsdags var det äntligen dags för den årliga och mysiga höstkvällen för elever med familjer på Björskogsskolan. Där bjöd personalen på Björskogsskolan in alla elever och deras anhöriga till en höstkväll. Tillsammans går familjerna runt i skolskogens motionsspår där de möter tipspromenadsfrågor som eleverna själva har skrivit. Under spåret står även personalen och håller i olika stationer som eleverna med familj tillsammans får delta i.

Brasor och marschaller är tända och det bjuds både på glögg- och pepparkasmingel samt korvgrillning. Namnet är höstkväll men utifrån gårdagens fantastiska och vintriga väder skulle man kunna kalla det vinterkväll.

Detta är en kväll som eleverna på Björskogsskolan längtar till och kvällen har en väldigt bra uppslutning av både elever och anhöriga. Trevlig gemenskap och glada miner- kvällen får ett högt betyg av både personal, elever och deras familjer.

Text och foto: Björskogsskolan


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-