Insänt
11:09 | 26 februari 2024

Trivselträff i Föreningshuset

PRO Kolsva träffades den 21 februari för en eftermiddag med härlig musik och sång samt kaffe och fantastiskt gott hembakt.

Danzant stod för underhållningen.

Trots regn och halt väglag slöt våra medlemmar upp. Ordförande informerade om kommande utbildning i HLR samt om nästa möte som är årsmötet i mars. Vi fick också veta att Bingon i Parkenskogen behöver förstärkning på funktionärssidan. Ordförande uppmanade oss att anmäla till Maili eller Kenneth om vi kan hjälpa till.

Vår reseansvariga, Kerstin, informerade om vårens resor. 28 mars går färden till Östergötland med utflykter i landskapet. Den 11 april besöks Vasamuseet och Nationalmuseet med guidade visningar. Vidare den 8 maj går resan till Skokloster, Sigtuna och också där med guidningar. 4 juni reser pensionärerna till Eskilstuna och besöker där bland annat Rademachersmedjorna samt Väsby med allehanda butiker. Till hösten planeras en resa till Pärnu och flera andra resor presenteras så snart arrangemangen är klara.

Denna eftermiddag underhöll Danzant oss med många gamla godingar. Bland annat bjöd de på låtar från 60-talet. Även countrylåtar stod på repertoaren. Alltid härligt att lyssna till Danzant. Vi välkomnar dem även till årsmötet.

Eftermiddagen avslutades med lotteridragning och som vanligt fanns många fina priser att välja mellan. Snickeriet bidrog med fågelholkar och utomhustermometrar i form av Hälge och sycirkeln bidrog med stickade vantar och mössor samt broderade bonader.

Vi träffas igen på årsmötet den 20 mars i Föreningshuset.

Christina Axelsson
Kolsva PRO


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-