Ishockey
16:07 | 11 maj 2021

Viktige målvakten förlänger med Köping Hockey

Stannar i klubben även nästa säsong: ”En fenomenal nyckelspelare"

Köping Hockey-målvakten Jonas Eneroth. Foto: Björn Blomgren

Köping Hockey har förlängt kontraktet med en lagets viktigaste pjäser. Målvakten Jonas Eneroth har bestämt sig för att stanna och gör därmed sin fjärde raka säsong i KHC-dressen med start i höst.

”Jonas växte under fjolåret och blev en fenomenal nyckelspelare för Köping HC och många matcher hade laget Jonas att tacka för. Med sin räddningsprocent på dryga 93% var han en av hockeyettans absoluta bästa målvakter. Många runt om i hockeysverige trodde nog att Jonas skulle signa ett kontrakt högre upp i seriehierarkin men väljer alltså nu att förlänga med KHC”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

Köping HC skriver vidare:

”Jonas har tillhört KHC de tre senaste säsongerna och under tiden vuxit till en gigant bak i målet och även som en ledande spelare utanför isen, en förebild för många, i synnerhet i Köping Hockey. Jonas stod i mål merparten av matcherna ifjol och trots stundtala krämper var han en vägg som KHC:s sista utpost. Köping Hockey är otroligt glada och stolta att kunna presentera Jonas som förlängning och att Jonas valt att välja klubb med hjärtat. Med en sådan kvalificerad målvakt som Jonas är har man möjlighet att skörda stora framgångar som lag”.

Köping HC:s lagbygge till säsongen 2021/2022: 

Målvakt: Jonas Eneroth

Backar: Martin Jörgensen, Emil Norstedt

Forwards: Viktor Burman (ny från Tyringe), Marcus Viitanen, Casper Åkesson (ny från Tyringe)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-