Köping
08:35 | 23 mars 2021

Stora skador på bil efter skadegörelse

Delar slets bort och motorhuven repades.

Foto: David Eriksson/arkiv

Någon gång mellan den 12 och 19 mars utsattes en bil på Kvarngatan i Köping för stor skadegörelse. Enligt anmälan till polisen ska en okänd gärningsman bland annat ha slitit bort bakre kofångaren, orsakat bucklor på bakre passagerardörren, slitit bort en list vid höger framljus och orsakat flertalet repor på motorhuven. Det totala värdet på skadorna uppskattas till 15 000 kronor.

Polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse på bil, men i nuläget finns ingen misstänkt och inga observationer kring händelsen.

Fler polisanmälningar:

• Under natten mellan den 19 och 20 mars stals en bil som stod på långtidsparkeringen vid Lötgatan i Köping. När ägaren skulle använda bilen, en Chevrolet, på morgonen den 20 mars var bilen borta. Fordonet är nu efterlyst av polisen.

• Vid 03.30-tiden tidigt på morgonen den 19 mars stoppade en polispatrull en personbil på länsväg 572 mellan Arboga och Götlunda. Vid kontroll visade det sig att föraren, en man i 55-årsåldern, hade återkallat körkort. Han misstänks nu för grov olovlig körning.

• Region Västmanland har anmält att det skett ett inbrott i en läkemedelsvagn vid sjukhuset i Köping någon gång mellan kvällen den 21 mars och morgonen den 22. Från vagnen stals en mindre mängd mediciner.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-