Ishockey
17:27 | 23 april 2024

Ny hemvändare klar för IFK Arboga

19-åringen kommer tillbaka efter flera säsonger i Borås.

Foto: Jörgen Hjerpe

IFK Arboga har gjort klart med en till egen produkt som återvänder till klubben. 19-årige försvarsspelaren Melvin Thebo är klar för en återkomst.

”Född -04 och från början egen produkt som varit iväg och spelat juniorhockey på elitnivå nere i Borås. Varit med och nosat på speltid i hockeyettan redan. Välkommen hem!”, skriver IFK Arboga på klubbens Facebook-sida. 

Klubbens sportgrupp kommenterar nyförvärvet så här:

– Vi har följt Melvin några år. Nu fick vi chansen att plocka hem honom. Ska bli intressant att följa hans utveckling. Våra referenser är goda och han har dessutom visat på ledaregenskaper där nere.

Vidare så meddelar IFK Arboga att Hannes Öhling fortsätter som huvudtränare. Nästa säsong blir hans andra raka som ytterst ansvarig.

– Skönt med kontinuitet även på ledarsidan. Hannes står för ett driv och engagemang och brinner verkligen för Arboga. Resultatmässigt är det bara att lyfta på hatten föregående säsong. Nu återstår någon kollega till honom. Tillsammans får de ta vid föregående säsongs framgångar samtidigt som de får en delikat uppgift att utveckla en del yngre spelare, säger sportgruppen.

”Samtidigt kan vi informera om att sportgruppen mer eller mindre är satt. Alex Hellgren är sportchef och leder skutan främst överskådligt och administrativt. Med sig har han fortsatt Martin Vaakaninen som jobbar mer operativt mot tränare och spelare med tekniska och taktiska aspekter. Patrik Månsson fortsätter i sin roll som bollplank. Till sist kommer Sebastian Varjomaa hjälpa till kring sporten om det civila tillåter framöver. Spetskompetens där ligger på ledarskap, taktik och utveckling och kommer delvis vara bollplank mot ledarna”, meddelar IFK Arboga.

IFK Arbogas lagbygge till säsongen 2024/2025:

Målvakter: 

Backar: Thim Bojar, Lucas Bärehag, Eddie Gustavsson, Liam Svensson (uppflyttad från juniorlaget), Melvin Thebo (ny från Borås HC)

Forwards: Linus Ageborg, Linus Gustavsson, Erik Lindberg, William Rickard (uppflyttad från juniorlaget), Colin Åkerlind (uppflyttad från juniorlaget)

Ledarstab: Hannes Öhling (huvudtränare), Alexander Hellgren (sportchef), Martin Vaakaninen (sportchef)

Spelarförluster: Edvin Falkenström (Forshaga IF)

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020