Hallstahammar
13:36 | 21 november 2023

Årets station

Circle K i Hallstahammar.

Stationsinnehavare Sara Rebermark till vänster tillsammans med personalen på Circle K Hallstahammar.

I tuff konkurrens har Circle K-stationen i Hallstahammar korats till Årets Station av Organisationen Sveriges Servicestationer (OSS). Stationen, drivs av Sara och Bosse Rebermark, har utmärkt sig genom att konsekvent ligga i framkant och hålla kunden i fokus.

Sedan 2006 har OSS utsett Årets Station för att hylla framstående entreprenörer inom service- och drivmedelsbranschen. Denna gång går utmärkelsen till Circle K Hallstahammar, och priset ses som en betydande framgång för både företaget och dess ägare, Sara Rebermark.

Sara Rebermark, som har drivit stationen sedan 2009 efter att ha övertagit den från sin far som startade den 1991, är en högt respekterad chef och en lokal profil i Hallstahammar. Hon uttrycker sin glädje över utnämningen:

– Vi är otroligt stolta och glada, och det känns väldigt ärofyllt och hedrande att motta utnämningen till Årets Station 2023. Vi har varit en stark station under en lång tid och driver den med ett stort engagemang och känsla. Personalen är otroligt viktiga, och utan dem så skulle vi inte vara där vi är idag.

Stationen är mer än en plats för drivmedelsförsäljning; den fungerar som en omtyckt mötesplats för lokalbefolkningen. Det stora fokuset på kundmötet är en bidragande faktor till dess framgång. Med 12 anställda besöks den dagligen av i genomsnitt 900 kunder.

Juryns motivering för att utse Circle K Hallstahammar som Årets Station betonar Saras och personalens dedikation och fokus på kundnöjdhet. Stationen, som ligger längs E18, har framstått som en av de största i sitt område och har belönats med lokala utmärkelser, inklusive ”årets företagare”. Sara Rebermark har dessutom visat mod genom att investera i det nya butikskonceptet Horizon trots ekonomiskt motstånd.

Prisutdelningsceremonin äger rum på Circle K Hallstahammar, Eriksbergsvägen 4, där företaget kommer att kunna använda sig av Organisationen Sveriges Servicestationers varumärke ”Årets Station” fram till nästa års prisutdelning.


Organisationen Sveriges Servicestationer (OSS) som bildades 1934 består idag av 900 medlemmar. De företräder och organiserar landets fria företagare inom drivmedelshandeln. Sedan 2006 har de delat ut priset ”Årets station”.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-