Lokalt näringsliv
15:00 | 11 september 2020

Dahlström Kök breddar sortimentet med välkänt märke

Hos familje­företaget Dahlström Kök i Hallstahammar har det varit full fart i år. De har utökat och breddat sortimentet med det välkända märket Ballingslöv.

Magnus Dahlström på Dahlströms kök har mycket på gång. Till våren är det 10-årsjubileum för butiken i Hallstahammar. foto: Björn Blomgren

I butiken i Hallstahammar har de byggt en helt ny avdelningför just Ballingslöv. Snart är det premiär för det nya sortimentet, men det mesta är på plats och de har redan hunnit tjuvstarta.

– Förhoppningsvis har vi den stora premiären i slutet av september, berättar ägaren Magnus Dahlström.

Ombyggnationen var bokad innan coronapandemin slog till. När corona väl var ett faktum valde Dahlström att satsa ändå.

– Vi valde rätt. Nu är trenden verkligen uppåt på hem och inredning. Vi har haft öppet hela semestern tack vare att det har varit en sådan anstormning, säger han.

I och med samarbetet med Ballingslöv har Dahlström breddat sortimentet. De kommer att satsa mer på badrum och förvaring.

–Vi börjar också med walk in closet och garderober. Båda satsningarna hänger ihop med Ballingslöv som har det i sitt sortiment.

Ni breddar er ordentligt med andra ord?

– Ja, och styrkan som vi haft i alla år är att vi står för en helhet. Kunden som har oss som beställare och sen ombesörjer vi el, vatten och allt runt omkring. Vi har totalentreprenad.

I vår firar butiken i Hallstahammar 10-årsjubileum.

Då väntar nya storsatsningar för familjeföretaget.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-