Hallstahammar
18:07 | 8 juli 2022

Hallstahammar Pride

Hallstahammar arrangerar en pridefestival som kommer äga rum under vecka 30.

Foto: Arkivbild

Under vecka 30 arrangeras Hallstahammar Pride. Det är arrangörsgruppen Under balkongen som tillsammans med det lokala näringslivet arrangerar veckan. Det kommer att bli en vecka full med aktiviteter för besökarna, för att ta reda på vilka aktiviteter som kommer finnas under de enskilda dagarna kan man gå in på Under balkongens Facebook eller Instagram  för mer information.

Initiativet vill belysa HBTQ-personers rätt i samhället. Det kommer också att arrangeras en parad där alla som vill får gå med, paraden kommer att vara klockan 13.00 på lördagen den 30 juli, man räknar med att paraden kommer att hålla på mellan 2-3 timmar och starten går vid Thore Skogman-torget.

Efter att paraden har gått i mål på torget kommer det att finnas aktiviteter i centrum. Exempelvis kommer det att sättas upp en scen vid Eldsboda-huset där först unga talangfulla lokala förmågor kommer att sjunga från klockan 18.00. Vid 21.00 kommer den nyligen aktuella Melodifestivalen stjärnan Oscar Zia gå på scenen.

Detta är inte första gången som Hallstahammar arrangerar en pridefestival, första gången de arrangerade festivalen var 2018 och tidigare har det varit en stor uppslutning till evenemanget där paraden har dragit ett hundratal.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-