Hallstahammar
11:26 | 13 maj 2020

Hallstahammars kommun bjuder anställda på lokalt presentkort

Visar uppskattning för arbetet under coronapandemin.

Kommunalrådet Catarina Pettersson (S). Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Hallstahammars kommun kommer att bjuda alla sina drygt 1600 anställda på en sommargåva som ett extra tack för arbetsinsatsen under den pågående coronapandemin. Det uppger kommunen i ett pressmeddelande.

– Personalen gör ett fantastiskt arbete i ett mycket ansträngt läge. Det är tack vare personalens insatser och samarbete som bidragit till att vi hittills har varit relativt förskonade i våra verksamheter, säger kommunchefen Carin Becker-Åström i pressmeddelandet.

Tillsammans med den lokala företagarföreningen Vi i Hallsta kommer kommunen att erbjuda alla medarbetare ett presentkort värt 450 kronor som de kan handla med lokalt.

Beslutet togs vid kommunstyrelsens möte måndagen den 11 maj. Presentkortet kommer att delas ut till de anställda med från och med denna vecla.

– Det är viktigt att kommunen som arbetsgivare visar uppskattning till sina medarbetare som på kort tid har fått göra stora omställningar i sitt arbete på grund av pandemin. Det är också viktigt att visa att kommunen värnar sitt lokala näringsliv när tiderna är svåra för många av våra lokala företag. För det är vi tillsammans som kan se till att kommunen fortsätter att leverera service och trygghet till alla invånare, säger kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson (S).

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-