KLICKTOPPEN
17:55 | 26 februari 2024

Här är de mest klickade bostäderna: Vecka 8

Hemnets mest besökta objekt i Västra Mälardalen och Kolbäcksdalen under den gångna veckan.

Magnäs 368. Mäklare: Bjurfors Västerås

1. Magnäs 368 Arboga. 1 295 000 kronor.
Denna familjevilla är redo att bli ditt eget personliga projekt och erbjuder  potential för den som älskar att skapa sitt eget boende. Med pågående renoveringar under det senaste åren är det nu dags att ta över och sätta din egen prägel på detta hem. På entréplanet möts du av en hall som leder dig vidare till två sovrum, ett badrum, praktisk tvättstuga och ett ljust nyrenoverat kök som smidigt övergår i ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning.
Objektsidan fick 5 236 besök under vecka 8.

Magnäs 368. Mäklare: Bjurfors Västerås.

2. Ejdervägen 12 Arboga. 1 150 000 kronor.
Välkommen till Björkudden och denna villa i ett plan med garage i ett skyddat läge mot skogen. Huset är perfekt för dig som vill ha ett åretruntboende på landet eller vill använda som fritidshus. I området finns bad- och båtplats i Hjälmaren där möjlighet finns att besöka fina resmål via båt till öar, badplatser eller restaurang. Omgiven av vacker natur ligger denna fastighet med en lättskött trädgård bestående av både gräsyta och naturtomt.
Objektsidan fick 2 356 besök under vecka 8.

Ejdervägen 12. Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling Arboga.

3. Himmelsbergavägen 27 Kungsör. 2 995 000 kronor.
Ljust, vackert och välbevarat hus beläget på omtyckta, trygga och mysiga Himmelsbergavägen. Här bor du familjevänligt, attraktivt och sjönära med stopp för skolbussen utanför husknuten, vackra grönområden och fina skogspartier i närområdet.
Objektsidan fick 2 336 besök under vecka 8.

Himmelsbergavägen 27. Mäklare: Fastighetsbyrån Köping.

4. Ängsvägen 27 Köping. 1 195 000 kronor.
Entréplan med väldisponerad planlösning som rymmer kök med matplats, två sovrum, vardagsrum samt ett renoverat helkaklat badrum. Inredd vind med praktiskt loft att disponera efter behov, som sovrum, lekrum eller hobbyrum. Källarplan med ytterligare rum, wc, bastu, tvättstuga och goda förvaringsytor. Bergvärme och fiber är installerat. Lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med grönytor och uteplatser för härligt umgänge.
Objektsidan fick 2 034 besök under vecka 8.

Ängsvägen 27. Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling Köping.

5. Tallgatan 4 Köping. 2 495 000 kronor.
Tallgatan 4 är uppfört år 1940 och tillbyggt i etapper, år 1957 samt år 1973. Huset möter framtidens behov med praktiskt och energieffektivt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt tillhörande 3-glasfönster. Bostaden är genomgående renoverad i form av ny dränering, nytt uppvärmningssystem, samt nyrenoverat kök. Huset består av fem rum varav tre till fyra sovrum.
Objektsidan fick 1 875 besök under vecka 8.

Tallgatan 4. Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-