Hallstahammar
09:15 | 8 november 2020

Roon’s Clinic tar nya steg med salong i Hallstahammar

För cirka två månader sedan förverkligades Roons dröm om en till salong i en ny stad.

Foto: Privat

I slutet av januari 2018 öppnade Roon’s Clinic upp portarna till en nyrenoverad och fräsch skönhetssalong på Stora gatan i Köping, detta efter att ha huserat i en liten lokal på Västra Åpromenaden sedan starten 2015.

Inför premiäröppningen berättade Roon Majid Saleem om sina framtidsplaner för Roon’s Clinic:

– Till att börja med ska jag satsa på det här fullt ut, och om det går jättebra så är nästa dröm att kanske öppna salong i en annan stad.

I slutet av sommaren stod det klart att det hade gått tillräckligt bra för att hennes nya dröm kunde besannas, när Roon’s Clinic öppnade en salong i Hallstahammar.

– Vi hade pratat ett tag om att öppna något i Hallstahammar, vi tänkte att det inte finns så mycket där, det är nära till Västerås och vi har en stor kundkrets från det hållet. Men vi hade inte riktigt hittat någon lokal som vi fastnade för, berättar Roon.

Coronapandemin har ställt till det för många företag, men för Roon’s Clinic presenterades en ny möjlighet.

– Nu under coronapandemin så blev en lokal som vi har haft ögonen på ledig, så vi tog en chansning och satsade, och det har gått bra.

Lokalen är centralt belägen på Parkgatan 6 i Hallstahammar, och där har salongen verkat i cirka två månader. Majoriteten av alla behandlingar som görs på salongen i Köping går även att göra i Hallstahammar.

– Det är hårborttagning med laser som vi inte gör där för att man inte kan släpa maskinen fram och tillbaka.

Antalet behandlingar som finns att boka har ökat kraftigt de senaste åren. Roon’s Clinic erbjuder allt från piercing, fillersbehandlingar, kosmetisk tatuering och botox till HIFU, plasmapen och permanent hårborttagning med laser.

– I den här branschen vill man hela tiden uppdatera sig, jag brukar fråga mina kunder vilka behandlingar som de skulle önska, hårborttagning med laser var till exempel väldigt efterfrågat och nu när vi erbjuder det är det väldigt populärt. Det är en behandling som passar för alla hudtyper.

Vad är dina framtidsplaner nu när du har öppnat en salong i Hallstahammar?

– Vi ska fortsätta satsa både i Hallstahammar och Köping. Fortsätta tillgodose kundernas önskemål och på sikt kanske anställa någon som kan ta emot samtal och bokningar. Vi ser även över möjligheterna med ett internationellt samarbete, säger Roon och fortsätter:

– Just nu har vi erbjudanden för hårborttagning med laser, och senare i år kommer vi ordna en tävling där priset är en full face-makeover värd 5 000 eller 10 000 kronor. Jag har inte haft tävling på hela året så vi slår på stort. Man kommer att kunna delta i tävlingen på Instagram.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-