Ishockey
08:20 | 7 mars 2021

Centern förlänger kontraktet med Surahammar

24-åringen: ”Jag tror att klubben kommer växa rejält”.

Jakob Forslund har skrivit på för en femte säsong med Surahammars IF. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Under fredagen stod det klart att Surahammars IF säkrat nytt kontrakt i Hockeyettan nästa säsong. Under lördagen kom nästa positiva nyhet från klubben: centern Jakob Forslund har förlängt sitt kontrakt och kommer därmed spela sina femte hela säsong med “Sura” nästa höst.

– Jag trivs så otroligt bra i föreningen. Hela föreningen har tagit stora kliv den här säsongen och det är tydligt att vi är på väg åt rätt håll. Nu när det känns så bra så vill jag helt enkelt vara kvar och bidra och jag ser verkligen fram emot nästa år, säger Forslund till Surahammars IF:s hemsida.

24-åringen har den här säsongen stått för 25 poäng (elva mål och 14 assist) och varit en starkt bidragande orsak till lagets lyft. I stället för ett negativt kval, som det varit sex säsonger i rad, har Surahammar nu chansen att i stället få spela kval uppåt.

– Det var en otroligt skön känsla att nu veta att vi inte behöver kvala! Det känns så jäkla skönt att bryta den negativa kvaltrenden, och nu känns allt bara bra och nu laddar vi om utan press och siktar bara på första platsen under de två matcher som återstår, säger 24-åringen.

Forslund tror att det faktum att Surahammar kravlat sig ur kvalträsket kommer betyda mycket för hela klubben.

– Det känns som att det äntligen har vänt och jag tror att klubben kommer växa rejält i och med den här framgången. Nu börjar en ny resa för Surahammars IF där jag är övertygad om att vi kommer kunna ta nästa steg och klättra mot högre höjder i tabellen i framtiden.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-