Ishockey
10:15 | 10 maj 2021

Rutinerade backen stannar i Surahammar

31-åringen: ”Nu är det dags att ta nästa steg”

Christofer Udd. Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Surahammars IF har förlängt med en viktig pusselbit. Rutinerade backen Christofer Udd stannar i klubben nästa säsong. 31-åringen har, utöver juniorhockey i Västerås IK och två säsonger som senior i Eskilstuna Linden, var moderklubben Surahammar trogen under karriären. Den gångna säsongen noterades han för tio poäng (tre och sju assist) på 36 matcher i Hockeyettan Västra.

– Det har fungerat bra att kombinera jobb och hockey och sen tyckte jag att vi hade en rolig avslutning på säsongen och ett bra driv i laget. Det känns kul att vi har fått behålla stommen att bygga vidare på, och nu är det dags att ta nästa steg, säger Udd till klubbens hemsida. 

Samtidigt som Udd förlänger med Surahammar så står det även klart att forwarden Rasmus Sirugo lämnar. Ny klubbadress blir IF Mölndal.

Surahammars IF:s lagbygge till säsongen 2021/2022: 

Målvakt: Markus Ekholm Rosén (ny från Malung)

Backar: Anton Ahlin, Oscar Forsman Larsson, David Lidström, Christofer Udd

Forwards: Samuel Ander, André Astley Rydberg, Hugo Bergström, Hugo Ek Koskela (ny från Grums), Jakob Forslund, Lukas Henze (ny från Lindlöven), Adam Karlsson (ny från Malung), Samuel Lidström, Hampus Pettersson, Marcus Wahlgren, Lukas Zukauskas (ny från Kaunas Hockey)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-