Ishockey
15:25 | 27 mars 2021

Storväxte backen förlänger med Surahammar

22-åringen klar för sin fjärde raka säsong med klubben: ”Jag känner att Sura verkligen är på uppgång och jag vill gärna vara med på den resan och bidra”.

Backen Anton Ahlin förlänger sitt kontrakt med Surahammars IF. Foto: Björn Blomgren/arkiv

Surahammars lagbygge inför nästa säsong fortsätter. Klubben meddelar nu att den storväxte backen Anton Ahlin förlängt sitt kontrakt.

– Det känns bra. Ska bli riktigt kul att köra en säsong till med laget. Jag känner att Sura verkligen är på uppgång och jag vill gärna vara med på den resan och bidra, säger Ahlin till klubbens hemsida.

Den 191 centimeter långe backen, med Västerås IK som moderklubb, är därmed klar för sin fjärde raka säsong i ”Sura”. Under de senaste tre säsongerna har Ahlin spelat över 100 matcher.

Den gångna säsongen noterades backen för fem assist på 34 spelade matcher.

– För egen del så gick det väl lite upp och ner. Bra insatser blandades med sämre. Det var skönt att vi som lag ändå kunde samla oss, få spelet och stämma och reda ut det till slut. Det var väldigt skönt att vi kunde få till ett spel och resultat som fick oss att undvika kvalspel. Framför allt med tanke på de mindre bra matcherna och resultatet innan jul, säger Ahlin om den gångna säsongen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Surahammars IF (@surahammarsif1914)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-