Västra Mälardalen
08:57 | 28 januari 2021

2,5 miljoner till lokal handel

Sparbanken Västra Mälardalen öppnar 2021 starkt med årets Sparbanksbonus.

Mikael Bohman. Foto: Sparbanken Västra Mälardalen

På onsdagen meddelade Sparbanken Västra Mälardalen att man kickar igång 2021 med en Sparbanksbonus till 25 000 av sina kunder. Bonusen är laddad på ett presentkort som bara kan lösas in i butiker i Köping, Arboga och Kungsör som är anslutna till Västra Mälardalen Handel.

Detta innebär att 2,5 miljoner kronor på sikt går till den lokala handeln.

– Vi fortsätter att värna om den lokala handeln. Årets bonus kommer laddat på ett presentkort, precis som tidigare, och gäller till och med 30 april i butiker anslutna till Västra Mälardalen Handel. I år är det 100 kronor laddat på korten, som delats ut till 25 000 av våra kunder. Syftet med bonusen är att ännu fler ska upptäcka det fina utbud som finns i Köping, Arboga och Kungsör, säger Mikael Bohman, vd på Sparbanken Västra Mälardalen i ett pressmeddelande.

Vad krävs för att man ska få Sparbanksbonus?

– Vi premierar de kunder som har många tjänster hos oss. Alla som är Ekenkund eller Guldekenkund hos oss får bonus. För oss är Sparbanksbonusen ett sätt att både värna om lokal handel och ge lite guldkant till våra kunder.

Under förra året delades Sparbanksbonusen ut i två omgångar.

– Vi firade 175-årsjubileum förra året, så i januari 2020 kom det en Sparbanksbonus på 175 kronor till 25 000 av våra kunder, det vill säga nästan 4,4 miljoner kronor. I början av juni delade vi också ut en extra Sparbanksbonus för att värna om vår lokala handel lite extra när det var tuffa tider – då gav vi 100 kronor till 25 000 kunder. Så det betyder att nästan 7 miljoner kom den lokala handeln till godo på detta sätt under 2020.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-