Köping
11:14 | 31 augusti 2023

Man med machete försökte fly från polisen

Den misstänkte var passagerare vid ett fordonsstopp.

Foto: David Eriksson

Vid 21-tiden på onsdagskvällen utförde en polispatrull ett fordonsstopp av en bil på länsväg 250 i Köping. I samband med det upplevde patrullen att passageraren, en man i 25-årsåldern, var påverkad av något.

Vid visitation av mannen hittade polisen en machete i innerfickan på jackan samt misstänkt narkotikaklassade tabletter. Mannen försökte då springa ifrån patrullen, men de hann ikapp och tog med mannen till polisstationen. Mannen i 25-årsåldern misstänks nu för grovt brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt ringa narkotikabrott genom innehav.

Fler polisiära händelser från onsdagen (den 30 augusti): 

  • Vid 14-tiden omhändertogs två person, en man och en kvinna, enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer). Båda befann sig i centrala Köping när omhändertagandet skedde.
  • Vid 17-tiden stoppades en personbil av en polispatrull på Kvarngatan i Köping. Efter stoppet kom föraren, en man i 30-årsåldern, att misstänkas för olovlig körning.
  • Vid 19.45 på onsdagskvällen kallades en polispatrull till centrum i Arboga. Där hade en man i 35-årsåldern skrikit och härjat på förbipasserande, enligt polisens uppgifter. Patrullen som kallades till platsen avvisade mannen från centrum.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-