Arboga
05:27 | 15 juni 2021

Tjuv bröt sig in i traktor – stal GPS-utrustning

Ett skadat lås upptäcktes på traktorn.

OBS! Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Någon gång mellan fredagen och lördagen, 11–12 juni, skedde en stöld på Ökna gård utanför Arboga. På lördagsmorgonen hittades dörren till en traktor öppen och efter det konstaterades att låset var skadat. Tjuven som brutit sig in stals GPS-utrustning värt 150 000 kronor.

Fler polisanmälningar: 

 • En bil parkerad på Furuvägen i Köping utsattes för skadegörelse någon gång mellan den 10 och 11 juni. Höger sida av bilen hade blivit repad med ett okänt vasst föremål.
 • I förra veckan blev en man i 40-årsåldern ertappad av en butikskontrollant vid Ica Maxi i Köping när han försökte stjäla en eltandborste. Mannen hade brutit sönder en kartong, stoppat på sig eltandborsten och försökte sen lämna innan han stoppades. Eltandborsten värderas till 594 kronor.
 • Vid 23-tiden i fredags, den 11 juni, stoppades en personbil av en polispatrull på Malmgatan i Köping. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för att lämna bevisprov. Föraren misstänks nu för grovt rattfylleri.
 • På fredagskvällen, den 11 juni, krossade en okänd gärningsman rutan på en bil som stod parkerad på Industrivägen i Köping. Ur bilen stals sen en svart träningsväska som innehöll en iPad, en iPhone, fotbollsrelaterade papper och dokument, en laddare samt 2 200 kronor i kontanter. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld.
 • Vid 17.40 i lördags, den 12 juni, kollade en polispatrull till en fest vid en innergård på Borgmästaregatan i Köping. En man i 20-årsåldern kontrollerades och det visade sig att han hade en kniv på sig. Mannen misstänks nu för brott mot knivlagen.
 • Någon gång mellan den 9 och 10 juni stals en elcykel från cykelgaraget vid järnvägsstationen i Köping. Elcykeln är av märket Blue Yosemite, men det framkommer inte av anmälan hur mycket den är värd.
 • På lördagkvällen, den 12 juni, stals en mobiltelefon i centrala Köping. En person befann sig i centrum och hade mobilen, en Samsung Galaxy A8, på sin permobil när den stals. En anmälan om stöld har upprättats.
 • Någon gång mellan den 9 och 13 juni skedde ett inbrott i ett förråd på Mullgatan i Köping. Tjuven kom bland annat över ett batteri, flera verktyg, en grästrimmer och en elsparkcykel. Det totala värdet på stöldgodset uppskattas till 14 181 kronor. I nuläget finns ingen misstänkt.
 • En glasruta till en port på Tunadalsgatan slogs sönder någon gång mellan den 12 och 13 juni. Skadans uppskattade värde är 5 000 kronor. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.
 • Vid 20-tiden i fredags, den 11 juni, fick en bilägare ett telefonsamtal om att någon hade repat dennes bil som stod parkerad på Kapellgatan i Arboga. En man i 80-årsåldern är misstänkt för att ha utfört skadegörelsen på bilen.
 • Under sena kvällen eller natten mellan lördag och söndag, den 12-13 juni, stals en gasolgrill från en uteplats på Åkersbergavägen i Arboga. Tjuven kom även över diverse handverktyg. Det totala värdet på det som stals uppskattas till 12 000 kronor. Polisen har upprättat en anmälan om stöld, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-