Köping
06:46 | 11 maj 2021

Försökte stjäla kött från Willys – dumpade bytet utanför butiken

Köttet, som värderas till 2 415 kronor, blev förstört.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Vid 20.30-tiden den 2 maj klev två, eller möjligtvis, tre män in genom ingången till matbutiken Willys på Ringvägen i Köping. En av männen hade en barnvagn med sig och i den la männen kött. När butikspersonal upptäckte detta försökte männen springa iväg med stöldgodset. Männen sprang iväg från platsen, men lämnade köttet utanför butiksingången. Köttet, som värderas till 2 415 kronor blev förstört och osäljbart i samband med händelsen.

Polisen skrev inledningsvis en anmälan om försök till stöld, men har nu ändrat brottsrubriceringen till skadegörelse. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Fler polisanmälningar: 

  • På morgonen den 7 maj upptäckte en bilägare att en okänd gärningsman hade punkterat två av däcken till dennes bil som stod på Tunadalsområdet i Köping. Dessutom hittades repor längs med hela höger sida av fordonet. En anmälan om skadegörelse har upprättats, men i nuläget finns ingen misstänkt.
  • Vid 13-tiden den 6 maj beordrades en polispatrull till Intersport i Köping med anledning av ett stöldförsök. I en provhytt hittades en tröja där larmet var bortslitet. Lite tidigare hade en man konfronterats av butikspersonal och misstanken är att samme man försökte stjäla tröjan. En anmälan om försök till stöld har upprättats.
  • Någon gång mellan 21.00 och 22.40 den 8 maj slog en okänd gärningsman sönder en bakruta till en bil som stod på Ringvägen i Köping. En anmälan om skadegörelse har upprättats.
  • Strax efter midnatt under natten mot söndagen, den 9 maj, stoppades en personbil av en polispatrull på Sveavägen i Köping. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med polisen för att genomgå kroppsbesiktning samt lämna bevisprov. Efter förhör släpptes mannen på fri fot igen. Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.
  • Vid 19-tiden i lördags, den 8 maj, upptäckte en bilägare lackskador på motorhuven till sitt fordon som stod parkerad på Glasgatan i Köping. Skadorna värderas till 15 000 kronor. En anmälan om skadegörelse har upprättats, men i nuläget finns ingen misstänkt.
  • Vid 17-tiden i lördags, den 8 maj, kastades en sten på ett fönster till en bostad på Östra Långgatan i Köping. Stenkastningen lämnade ett märke på den yttre rutan. De boende i bostaden såg fyra ungdomar springa från platsen efter händelsen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.
  • Någon gång mellan den 18 april och den 8 maj, när det upptäcktes, har det skett ett inbrott i ett källarförråd på Mariebergsgatan i Köping. Förrådets ägare upptäckte att dörren till förrådet var uppbruten samt att både hänglås och bygel var borta. Enligt anmälan var förrådet länsat på tillhörigheterna som fanns där, men exakt vad som fanns i förrådet framkommer inte av anmälan.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-