Basket
08:33 | 17 november 2023

Gehrke söker stabilitet när Uppsala kommer på besök

Stars-tränaren: ”En jätteviktig match”.

Köping Stars-tränaren Torbjörn Gehrke. Foto: David Eriksson

Köping Stars har haft ett tufft spelschema på slutet med matcher mot Borås, Norrköping och Jämtland. På fredagskvällen väntar en på pappret ”lättare” match när ”Jotti” Nikolaidis Uppsala kommer till Köpings Bad & Sport. Senaste Köping och Uppsala möttes vann Uppsala med 96–77 i Fyrishov.

– Det är en jätteviktig match för både Uppsala och oss men jag vågar påstå att den är viktigare för oss, för Uppsala kommer fortfarande att sitta i förarsätet om vi vinner men om vi förlorar hamnar vi väldigt illa till. Uppsala är en väldigt bra motståndare, de är det lag som jag tycker får ut mest av den truppen de har till förfogande just nu, säger Torbjörn Gehrke till Köping Stars hemsida. 

Stars-tränaren menar att hans lag har börjat hitta varandra bättre på slutet, men att det fortfarande finns mycket att jobba vidare med.

– Allt är a work in progress, vi fick en väldigt olycklig start och tvingades strukturera om i laget men nu tror jag att vi kommer att stabilisera spelet framöver. Jag förväntar mig att se en fortsatt stabilitet i spelet.

Sjukdomar och lindriga skador har gjort att Stars inte kunnat träna med full trupp tidigare i veckan. Klubbens förhoppning är att samtliga spelare kan vara tillgängliga till fredagskvällen.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-