Basket
11:44 | 27 maj 2021

Hon blir ny klubbchef för Köping Basket

”Det är få förunnat att få kombinera basket och ledarskap”, säger nye klubbchefen.

Foto: David Eriksson/arkiv

Köping Basket har hittat sin nya klubbchef. 36-årige Västeråsbon Linn Kärneskog har fått jobbet som är en del i klubbens satsning som går under namnet ”Köping Basket 2.0”.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Köping Baskets framtidsresa, säger Linn Kärneskog till klubbens hemsida. 

Kjell Johansson, ordförande i Köping Basket, välkomnar nya klubbchefen Linn Kärneskog. Foto: Dan Sederowsky

Kärneskog växte upp i en basketfamilj i Luleå, där sporten är stor. I yrkeslivet har hon tidigare haft flera chefspositioner. Erfarenhet som hon nu tar med sig in i jobbet som klubbchef för Köping Basket.

– Det är få förunnat att få kombinera basket och ledarskap. Jobbet som klubbchef känns spännande då det fokuserar på laganda och teamwork. Extra roligt att jag som kvinna fått basketjobbet – en sport som precis som i många andra sporter är en mansdominerad bransch, säger Linn.

Hon säger vidare:

– Köping Basket 2.0 ska få organisationen att med tydliga ansvarsområden nå nya höjder på alla nivåer; elit, ungdom, barn och pensionärer.

Kjell Johansson, ordförande i Köping Basket:

– Vi växer kraftigt och behöver ständig närvaro av ledarskap och vägledning. Med Linns bakgrund och erfarenhet kan vi tillsammans fortsätta bygga Köping Baskets team på alla nivåer för fortsatt god utveckling av föreningen. Det ska bli roligt och bättre – för oss och för alla som har med föreningen att göra.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-