Gymnastik
14:28 | 24 augusti 2023

KIF:s gymnastiksektion bjuder in till pröva-på-eftermiddag

Eventet hålls i Malmahallen under söndagen.

Foto: Pixabay

I helgen erbjuder gymnastiksektionen i Kolsva Idrottsförening nyfikna att delta vid en pröva-på-eftermiddag. Syftet är att locka fler till lustfylld träning under hösten. Eventet hålls i Malmahallen söndag (27 augusti) mellan klockan 14.30 – 17.00 och välkomnar alla från 2 år och uppåt.

”Den 117-åriga Kolsva Idrottsförening är lika aktiv nu som förr och har visioner utanför de omedelbara träningsaktiviteterna. Visioner som omfattar samhällets framtida positiva utveckling. Föreningen driver ideellt Varghedens idrottsplats och erbjuder i dagsläget aktiviteter för dem intresserade av brottning, fotboll och gymnastik. Det är den senare sektionen som nu kommande helg erbjuder smakprov ur de aktiviteter som anordnas under hösten 2023”, skriver föreningen i ett mejl till Magazin24.

I mejlet skriver föreningen även följande:

”Samtidigt med terminstart invigs även Malmahallens nyrenoverade ventilationssystem. Malmahallen som för övrigt lockar landets cheerleading-elit till träning på regelbunden basis. Under eftermiddagen finns chans att vinna en terminsavgift med ett finurligt ”klippkort”. För varje aktivitet du prövar fås en ledarsignatur och desto fler signaturer desto större vinstchans. Inför varje terminstart träffas ledare och styrelse på en så kallad ledarupptakt och nu på torsdag (läs: idag) utökas denna med tillfälle att finslipa detaljerna inför söndagseftermiddagens pröva-på. Våra ledord är glädje, trygghet, kvalitet, gemenskap och klubbkänsla och det präglar både styrelsemöten och träningar. Gymnastiksektionen ser fram emot eftermiddagen och hoppas att de aktiviteter som sedan drar igång kommande vecka blir välbesökta av både sedan länge trogna och aktiva medlemmar och nya förmågor”.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-