Köping
09:12 | 13 april 2021

Restaurang i Köping utsattes för inbrott

En stor sten kastades genom en ruta.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Vid 03.24 under natten mot söndagen, den 11 april, beordrades polis till en restaurang på Hökartorget i Köping efter att ett inbrottslarm satts i gång. På plats kunde polisen konstatera att en stor sten hade kastats genom en ruta och att det var gott om glassplitter i lokalen.

Det var tillrört inne i lokalen bakom kassadisken hittades vissa spår, men det är oklart om tjuven fick med sig något. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

Fler polisanmälningar:

• Den 6 april upptäcktes ett inbrott i ett vindsförråd på Hagavägen i Köping. Tjuven eller tjuvarna hade skruvat bort ett lås och sen stulit jackor till ett värde av 4597 kronor. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

• Vid 22.45 på fredagskvällen, den 9 april, stoppades en personbil av en polispatrull på Västeråsvägen i Köping. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för kroppsbesiktning. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.

• Vid 21-tiden på lördagskvällen, den 10 april, genomförde polis hastighetskontroller vid Bergslagsvägen i Köping. En förare, en man i 30-årsåldern, uppmättes då till att ha kört 71 km/h på en sträcka där hastighetsbegränsningen är 60 km/h. Vid kontroll visade det sig även att mannen saknade giltigt körkort. Han misstänks nu för olovlig körning och hastighetsöverträdelse.

• Strax efter midnatt under natten mot måndagen stoppades en personbil av en polispatrull på länsväg 250 mellan Kungsör och Köping. Det visade sig att föraren, en man i 50-årsåldern, saknade behörighet att köra bilen. Han ska även ha kört bil vanemässigt trots att han saknar körkort. Föraren misstänks nu för grov olovlig körning.

• I söndags, den 11 april, upptäcktes ett inbrott i ett källarförråd på Nibblesbackevägen i Köping. Hänglåset till förrådet hade brutits loss och sen hade tjuven rotat genom utrymmet. Ur förrådet stals fyra däck på fälg, tre fiskespön, en fiskelåda samt sex matttor till okänt värde. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-