DEBATT
13:43 | 20 december 2022

”Står alla bakom?”

Misogyna troll som gömmer sig bakom Strategigruppen.

Foto: pxhere

Jag undrar ifall det är samtliga medlemmar som ingår i Strategigruppen NorrMälarstrand som står bakom alla insändare som hamras ut från gruppen?

Eller är det ett ensamt troll som sitter och hamrar in budskap efter budskap om maktmissbruk och övergrepp mot den stackars enskilda människan som darrigt kämpar för att kunna behålla sin lilla stuga? Det skrivs ju aldrig under med något namn.

De kvinnor som eventuellt ingår i gruppen – står ni bakom alla dessa uttalanden med en retorik som syftar till att misstänkliggöra framför allt Elizabeth Salomonsson, Annika Duàn och VA-chefen Elin Granberg?

Gruppen (eller trollet?) använder sig ständigt av ord som maktmissbruk, korruption, övertramp och maktkoncentration – för att antyda att detta inte alls gått rätt till. Det känner man ju ingen från andra håll …

Det som inte är rätt är att samma personer (eller person) ständigt och maniskt gapar och gormar, och skrämmer de som inte har samma åsikt till tystnad. Det är inte rätt att personligen bli angripen så man inte vågar åka till sin stuga.

Det finns många som välkomnar friskt vatten till sin sommarstuga och det är en riktig skandal att fega politiker går på den här skitstormen som Strategigruppen NorrMälarstrand sprider.

Ifall det blir så att alla pengar som lagts ned på detta arbete och skadestånd som eventuellt måste betalas kommer att drabba skattebetalarna i Köpings kommun, så lär ju de flesta av medlemmarna i Strategigruppen NorrMälarstrand inte drabbas. De bor väl inte ens i Köpings kommun.

L Karlsson


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-