REGIONEN
10:18 | 14 oktober 2022

VM-festens vinnare

Årets utmärkelser till förtjänta företagare i Västra Mälardalen

Glada vinnare av årets utmärkelser till förtjänta företagare i Västra Mälardalen. Foto: Karl Beijbom.

I går ägde årets VM-fest rum i Rotundan, Arboga. Hög stämning, god mat, bra underhållning och glada vinnare.

Sparbankens VD, Mikael Bohman, tillika ordförande i Västra Mälardalen i Samverkan, var konferencier tillsammans med Anders Neuman, kommundirektör i Arboga kommun.

Cirka 150 glada gäster samlades och kunde njuta av limemarinerad lax med sesamfrön till förrätt; oxfilé med potatiskaka, gratinerade rotfrukter och kantareller till huvudrätt och glass, grädde och bär till efterrätt.

Alltid glada och roliga Rönnas pack stod för underhållningen.

Kategori, vinnare och citat ur juryns motivering:

Årets Besöksmål
Köpings Golfklubb
”Med en nyrenoverad golfbana, stugor och ställplatser samt en trevlig restaurang lockas många besökare till Köpings GK. Golfklubben slår sig fram som ett av Köpings största besöksmål.”

Årets Teknikpris
Agitator, whiskymakare
”Företaget har genom sin produktionsteknik en av världens effektivaste tillverkningsprocesser av sin unika produkt. Hållbarhet genomsyrar  hela verksamheten och produkterna som lanseras har en stor variation av smak och doft.”

Årets Hållbarhetspris
Kungsörs Återvinning & Second Hand
”Genom sitt stora engagemang bistår de i vårt område såväl som i andra länder, och sysselsätter även individer som av olika skäl har svårt att hitta sin plats. Med hjärtat på rätta stället helt enkelt. Det är coolt och viktigt att vara snäll!”

Årets Nystartare
Streetcars
”Ett företag som har och har haft en imponerande utveckling sedan sin uppstart. Med sin kunskap om marknaden och vad deras kunder vill ha är hallen alltid full med intressanta objekt.”

Årets Unga Företagare
Dublico Consulting
”Med sin servicekänsla och sitt stora engagemang bidrar företaget till många lyckade byggprojekt från norr till söder.”

Årets Klöver Dam
Theres Dahlgren
”Årets Klöver Dam, Hon är en kunnig och noggrann person som är skapare av hemsidan såväl som ett viktigt kugghjul för att Klöver Dam ska kunna synas utåt.”

Årets Ambassaför
”Välkommen till Köping” – gänget
”Som sanna ambassadörer för kommunen visar de upp en annan del av Köping som nu blivit hela Sveriges Köping där mångfald, tolerans och alla människors lika värde har fått en prick på kartan.”

Årets Handelspris
ICA Supermarket, Kolsva Handel
”Med en särskild lyhördhet för sina kunders behov skapas inte bara en butik av rang utan även en mötesplats som starkt bidrar till ett levande centrum i Kolsva.”

Årets VM-FESTEN-företag
Eriksbo Plantskola
”Eriksbo Plantskola står för kvalitét och långsiktighet. Miljö och hållbarhet är tydliga ledord i verksamheten. Med sitt brinnande engagemang för svenska hållbara produkter är Miriam / Eriksbo Plantskola en stor förebild för Mälardalen.”

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-