INSÄNT
08:17 | 5 december 2023

Lyckad dag i Medåker

Tomtegröt och pyssel när Medåkers Friskola öppnade dörrarna

Medåkers Friskola. Foto: Privat

Söndagen den 3 december bjöd Medåkers Friskola in till Öppet hus. Besökarna bjöds på julpyssel i skolhuset, hinderbana i gymnastiksalen, tomtegröt i skolrestaurangen och tipspromenad runt skolgården.

Dessutom visade söndagen upp sitt vackraste vinterväder med snö och is, vilket ledde till att många besökare även passade på att åka skridskor på hockeyrinken, åka pulka i pulkabacken och grilla korv vid grillplatsen.

Både styrelsen och delar av personalen fanns på plats för att svara på frågor om skolan, dess pedagogiska inriktning med små elevnäragruppper, samt satsningen på natur, rörelse och idrott.

Representanter för styrelsen säger att det var en mycket lyckad dag, och att man gärna gör det till en årlig tradition i samband med Medåkers julmarknad, som alltid arrangeras första söndagen i december.


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-