Insänt
14:09 | 21 mars 2024

Månadsmöte SPF Kung Karl den 14 mars 2024

Vårtallrik och tradjazz stod på schemat.

”Tre med tuba” förhöjde stämningen på månadsmötet.

Centrumgården i Kungsör var fullsatt! Att få sitta ner och bli serverad en fräsch tallrik med lax, ost, skinka och grönt känns lyxigt. Att därtill få förstklassig underhållning av ”Tre med tuba” förhöjde stämningen ytterligare. Fyra herrar med Jan Peter Löfstrand som ledare bjöd på tradjazz, en musikgenre från tiden runt år 1920. Jan Peter svingade sin välputsade 12 kilo tunga tuba med bravur – inte lätt att gång på gång resa sig upp för att presentera nya nummer. Övriga tre musiker spelade trombon, trumpet, kornett, tennhorn och banjo. Den här sortens musik kanske vi inte lyssnar på till vardags, men nog känner vi igen ”In the shade of an old apple tree”, ”I´m gonna sit right down and write myself a letter” och ”Muskrat Ramble”. Ett mycket uppskattat program!

Som vanligt innehåller våra månadsmöten också mängder av information, exempelvis från Resekommittén. Denna gång fick resepärmen, där man kan anmäla sig, cirkulera under kaffepausen. Linköping i april, Eckerölinjen i maj, Dalarna i juni, Opera på Skäret i augusti. Dessutom reklam för Film-och Teaterföreningens filmfestival och kommande teaterföreställning ”Nomad” den 13 april på Thor Modéenteatern. Vill man se och höra ”Musikören” kommande veckoslut så finns ett fåtal biljetter kvar. Kort info om Linedance – finns intresse att starta upp en grupp? Slutligen gjordes också reklam för onsdagsbio som finns i Kungsör varannan onsdag klockan 14. Kommer man en halvtimme innan så bjuds man även på kaffe.

Vår ordförande Olle Hult håller i trådarna på våra träffar och är alltid välkomnande och trivsam. Olle avslutade dagens möte med att tacka Trivselkommittén – bra jobbat att få fram 100 vårtallrikar! Nästa möte, som är den 11 april, gästas vi av Bo Ljungblom som ska prata om krisberedskap.

Text: Lena Ek
Foto: Barbro Karlsson


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-