Fotboll
17:18 | 30 april 2021

Lagkaptenen har lämnat Kungsörs BK

Robin Twine spelar för IFK Eskilstuna kommande säsong: ”Jag tror deras spelstil kommer passa mig”.

Robin Twine, här i KBK-tröjan, har förlängt sitt kontrakt med IFK Eskilstuna. Foto: David Eriksson/arkiv

Robin Twine, lagkapten och nyckelspelare för Kungsör BK förra säsongen, lämnar moderklubben. Ny klubbadress är IFK Eskilstuna, som huserar i divison 2 Södra Svealand.

– Jag har haft en bra dialog med ”Fröjden” (tränaren Andreas Fröjdfeldt) sen i höstas och jag tror deras spelstil kommer passa mig. Jag har hört mycket bra om IFK genom åren och fått ett bra intryck av klubben och spelarna. Det kändes rätt för min utveckling och jag är glad att få vara här, säger Robin Twine till IFK Eskilstunas hemsida. 

Twine säger vidare:

– Jag har höga förväntningar på mig själv och vill spela så mycket som möjligt i en förhoppningsvis dubbelserie. Jag tror på oss som lag och absolut en placering på övre halvan.

IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt:

– Robin har vi tidigare säsonger varit intresserade av och det är nu roligt att det att blir av denna gång. Robin var tidigt uppe som senior i Kungsör och han har samlat på sig bra med erfarenheter. I det sättet vi kommer att spela på så finns det flera roller som Robin behärskar och det kommer vi att ha stor nytta utav. Han är duktig på att läsa spelet defensivt och har fysik och passningsspel som kommer att bidra till vår offensiv, säger Fröjdfeldt.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-